2010. június 30., szerda

Zeoflavin-C




A mai metropolban olvastam egy, az általunk fogyasztott élelmiszerek siralmas minőségéről szóló cikket.
A tudós ember állítása szerint a növényekben, és az étkezési céllal tenyésztett (de rosszul hangzik...!) állatok húsában olyan komoly minőségromlás következett be az utóbbi évtizedekben, hogy bármilyen változatosan táplálkozunk is, a  szervezet egészséges működéséhez szükséges tápanyagok, vitaminok, nyomelemek és antioxidánsok normál étkezéssel történő bevitele gyakorlatilag lehetetlen.
Egyet mondok nektek, drága olvasóim, cseppet se aggódjatok, mert nálam a finom és megfizethető megoldás kulcsa, mely megvéd minket az idő előtti, gyötrelmes pusztulástól.
Valamikor a hónap közepén, egyéves fennállásukat ünneplendő, Finomániásék hangulatos kis francia piacot varázsoltak a Rosinante kertjébe, ahol saját, vagy importból származó kincseikkel sajt, méz, fűszer, csoki, bor, oliva, és lekvár fanatikusok kergették őrületbe a nyálukat csorgató, pénz elégtelenség okán döntésképtelen vásárlókat.
Így leltem én Gabriella Majorékra, akik a szokványostól merőben eltérő, erősen minimálba hajló lekváros üvegeikkel első pillantásra inkább kíváncsi, mint naittaztánelköltömazutolsófilléremetis reakciót váltottak ki belőlem.
Ez persze - jó magyar szokás szerint - engem a legkevésbé sem tántorított el attól, hogy gátlástalanul végigkóstoljam a komplett választékot, a feketeribizlitől a bodzán át egészen a Furmint szőlő lekvárig. És milyen jó, hogy nem fogtam vissza magam: csodás ízekre, textúrákra, tömény gyümölcsre leltem, és már most rettenetesen bánom, hogy a szőlőből csak azt az egy üvegnyit vittem haza.
Egyetlen olyan termékük volt, amit nem akartam kipróbálni, mert - aki ismer, tudja - a mazsola mellett a fahéj az, amivel engem  idő-és költséghatékonyan ki lehet kergetni a világból, az utóbbival  pedig  - már első szimatra  kiszúrtam - bizony nem spóroltak az alkotók.
Aztán, hogy annyi potyalekvár elfogyasztása után mégse legyek bunkó, beadtam a derekam (a helyét....) és megkóstoltam a Zeoflavin-C névre keresztelt, mint tőlük megtudtam, a lekvár kategórián jóval túlmutató étrend kiegészítőt.
Na, hogy végre eljussak a sztoriban addig, ami miatt elkezdtem írni: ez a tíz gyümölcsből álló vitamin és nyomelem bomba állításuk szerint tartalmaz mindent, ami a sejtek egészséges működéséhez szükségeltetik, ráadásul a piacon fellelhető versenytársak árainál  úgy 40 százalékkal olcsóbb. És, ami számomra aztán végképp felfoghatatlan, ízlik nekem, pedig fahéjas étellel ilyen eddig elő nem fordulhatott.
Szerintem senki ember fia le nem mossa rólam, hogy komoly jutalékot kapok ezekért a magasztaló szavakért, nem is esik jól megcáfolni, pedig hát tényleg.
Related Posts with Thumbnails